Parsakaalipaistos

  2-3 isoa parsakaalin kukintoa
  noin 2 l vettä
  ½ tl suolaa

Kuorrutus:
  50 g sinihomejuustoa
  1 dl kauraruokakermaa (ranskalaiset yrtit)
  3-4 dl kauramaitoa
  2 kananmunaa
  ½ tl suolaa
  ripaus paprikajauhetta
  pinnalle juustoraastetta
 
  1. Irrottele kukinnot irti parsakaaleista ja huuhtele.
  2. Kiehauta kukinnot suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi.
  3. Pane kiehautetut parsakaalit uunivuokaan.
  4. Murustele sinihomejuusto parsakaalien joukkoon.
  5. Sekoita ruokakermakerma, kauramaito, kananmunat ja mausteet.
  6. Kaada "munamaitoseos" parsakaalien päälle.  
  7. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia. Ripottele juustoraaste paistoksen pinnalle,
      kun paistos on paistunut noin 10 minuuttia.


"Kaalipellon vartija". Sattuipa jäniksen poikanen piileskelemään kaalien seassa. 
Tämän kesän kaalisato ei ollut hääppöinen. Tämä on vanhempi kuva.
      

Suositut tekstit