E-keittokirjani palaa blogiin

Keittokirjani historia

Keittokirjani "Keittiön kautta kuukausi kerrallaan" on kulkenut matkaa kanssani jo reilut 15 vuotta. Vuonna 2001 tammikuussa aloin kirjoitella sitä. Idea on pysynyt koko ajan samana eli ohjeet on sijoitettu vuoden kierron mukaan ja pyritty käyttämään kuhunkin ajankohtaan sopivia raaka-aineita. Tietysti 15 vuoden aikana ruokapuolella on tapahtunut paljon muutosta ja kehitystä. Muotitrendit ovat tulleet ja menneet, mutta perusohjeet ovat käyttökelpoisia edelleen. 

Kirja oli monien vuosien ajan mietintämyssyssä ja reseptien kyselijöille sanoin: "Se on sitten keittokirjassani". Aluksi kirja oli vain tulostettu nippu ohjeita. Syksyllä 2001 siitä tehtiin CD-romppu, jonka käyttöaika on mennyt umpeen jo vuosia, vuosia sitten. Keväällä 2013 innostuin taas mieheni innoittamana ja teknisellä avustuksella kaivamaan keittokirjatiedostot esille ja tehtiin yhdessä e-kirja iPadille. Sitä päivitettiin muutamia kertoja ja viimeinen päivitys on tehty marraskuussa 2014. 

Nyt sitä ei enää päivitetä, mutta se on edelleen olemassa sähköisenä versiona. Päätin antaa ohjeiden elää omaa elämäänsä ja jakaa sen katsottavaksi täällä blogissani. 

1. CD-rompun kannet ja sivut näyttivät tämän näköisiltä silloin vuonna 2001.


2. E-kirja (julkaisuvuosi 2013)näytti tältä ja sivut ovat muuttaneet hieman muotoaan verrattuna edelliseen.3. Nyt pdf-sivuja voi katsella täällä. Vanha kansi ei taipunut vaakasuuntaan.  


Suositut tekstit